SALON JANI

Producten Yon-ka

DE BETEKENIS VAN YON-KA

“Yon”, de naam van een snelstromende rivier gevuld met reinigend water. In het Frans wordt “Yon” hetzelfde uitgesproken als ïon”, een elektrische geladen atoom.
“Ka”, in het Egypte van de farao’s, is “ka” een eeuwige kracht van de ziel, die ieder mens in zich heeft. De Yon-ka drukt een dimensie uit van vitaliteit, schoonheid, regeneratie, energie, holisme, Zen, en Wellness.

HET MERK YON-KA

Opgericht in 1954, pionier op het vlakt van de fyto-aromatische verzorgingen en rijk aan internationale ervaring, biedt Yon-ka de huid het kostbaarst waarover een plant beschikt: zijn vitaliserende etherische olie boordevol zonne-energie en zijn aanvullende werkstoffen -vitaminen, fruitzuren, polyfenolen, peptiden, sporenelementen…- Een synergie die precies, zacht en doeltreffend inspeelt op de specifieke behoeften van de veeleisende huid.

YON-KA QUINTESSENCE

De Yon-ka producten en verzorgingen bevatten een “Quintessence” die 5 etherische oliën met buitengewone krachten combineert –lavendel, geranium, rozemarijn, cipres, tijm-, uit het Middellandse-Zeegebied.