SALON JANI

De specialist

Welkom op mijn website.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, ben ik in 1986 met mijn schoonheidssalon gestart.

Al dertig jaar is het mijn passie om de huid van vrouwen, mannen en jeugd (acné)  te verbeteren en onder controle te houden.

Ik ben aangesloten bij de Time Capsule Formule om kwaliteit te leveren en te garanderen. Vanuit die formule werk ik met het merk  BDR.  Beauty Defect Repair 

Bdr gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid, het is een methode om de huid daadwerkelijk te verbeteren. De methode maakt het mogelijk om de structuur en de huidconditie echt te verbeteren en huidveroudering onder controle te houden. Het unieke aan BDR is dat drie huidverbeteringstechnieken in één behandeling kunnen worden toegepast. Fruitzuren, microdermabrassie en needling. Al na de eerste behandeling is de huid zichtbaar gladder en voller. Er is een betere vochtbalans en de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen.

En ik werk met het merk Yonka een fyto-aromatisch verzorgingsproduct, dat de huid het kostbaarste van de plant geeft; zijn vitaliserende etherische olie vol zonne-energie en aanvullende werkstoffen, zoals vitaminen, fruitzuren, polyfenolen, peptiden en sporenelementen. Een synergie zacht en doeltreffend geeft uw gezicht het beste uit de planten, hun frisse en delicate geur voor een natuurlijke stralende schoonheid.  

De kracht van Salon Jani:

  • Behandeling in modules.
  • Huidverbetering zonder botox.
  • Direct zichtbaar resultaat.
  • Producten zonder parabenen  en parafine
  • Make-up in milieuvriendelijke magnetisch kliksysteem en gegarandeerd dierproef vrij.
  • Foundation op basis van 100% gezuiverde minerale.   

In de salon neem ik persoonlijk de tijd en aandacht om het juiste behandelconcept voor jouw huid    en /of wensen te bepalen.

Laat je verrassen door de resultaten en maak een afspraak.

Met vriendelijke groet Jani van den Helder                                                                                                   

Maak een afspraak bij SALON JANI en ……..Enjoy shopping in mijn webshop!